T.C. Mİllî Eğİtİm BakanlIğI
OSMANİYE / KADİRLİ - Aydınoğlu Tufanbey Ortaokulu

OKULUMUZ ERASMUS+ PROJESİNE KATILDI

Okul Eğitiminde Akreditasyon 2022-1-TRO1-KA121-SCH-000064501 Erasmus + projesi kapsamında, okulumuzda görev yapmakta olan İngilizce Öğretmenlerimizden Elif CONTARLI  İspanya'nın Granada şehrinde bir haftalık eğitim programı sonunda katılım sertifikası almıştır.

28Ekim - 3Kasım tarihleri arasında İspanya'nın Granada kentinde gerçekleştirilen İşbaşı gözlem faaliyetinde Kadirli'den 15 Temmuz İHO müdürü Muzaffer LOĞOĞLU, Şehit Mehmet Acar İHO Psikolojik Danışman ve Rehber öğretmeni Seda DEVELİOĞLU,Aydınoğlu Tufanbey Ortaokulu İngilizce öğretmeni Elif CONTARLI ve TEAŞ Arslantaş HES Ortaokulu Sosyal Bilgiler öğretmeni Mehmet Ali AKYÜREK katılımcı olarak yer aldı. 
Proje kapsamında "Çevre ve İklim değişikliği ile Mücadele" konusunda fikir alışverişi yapmak ve bu konularda kendi okullarımızda neler yapabileceğimizi öğrenmek amacıyla CEIP Gomez Moreno ortaokuluna ziyarette bulunuldu.

Cumhuriyet Bayramı olan hafta orada bulunduğumuz için bize eşlik eden öğrenci hareketliliği ekibindeki öğrencilerimiz ziyaret ettiğimiz okullarda Ulu Önder Mustafa Kemal ATATÜRK 'ü tanıtan bir sunum yaptılar.

Ayrıca, "Okul Düzeyinde Geri Dönüşüm ve Su Ayak İzi'" konusunda İES Albayzin lisesine ziyarette bulunuldu. Bu konularda kendi okullarımızda neler yaptığımızı anlatırken, daha da neler yapabileceğimizi gözlemlendi.

Osmaniye İl MEM ve özellikle Medine GÜNEY hanımın destekleriyle  İspanya'dan güzel anılar ve dostluklarla ayrıldılar.

erasmuserasmuserasmuserasmuserasmuserasmuserasmuserasmuserasmuserasmuserasmuserasmuserasmuserasmus

Paylaş Facebook  Paylaş twitter  Paylaş google  Paylaş linkedin
Yayın: 06.11.2023 - Güncelleme: 06.11.2023 10:24 - Görüntülenme: 125
  Beğen | 0  kişi beğendi