Okulumuzda English Time With Web 2.0 Tools Projesi Yürütülüyor

Aralık ayında başladığımız English Time with Web 2.0 Tools projesiyle İngilizceyi eğlenerek öğrenmeye devam ediyoruz.

Farklı şehirlerden öğretmen ve öğrencilerle 4 temel dil becerisini geliştirmek için bir araya geldiğimiz bu projede öğrenciler çeşitli web 2.0 araçlarını kullanmayı da öğrenmeye devam ediyorlar.

Ocak ayında "Healthy Lifestyle" temasıyla sağlıklı yaşam konusunu ele aldık, çalışmalarımızı işbirliği içinde tamamladık. Bu konuyla, katılımcıların hem dil becerisini geliştirmeyi hem de sağlıklı yaşam konusunda bilinçlendirmeyi de amaçladık.

Şubat ayında da "Home Sweet Home" temasıyla katılımcılarla beraber hayalimizdeki evi tasarladık, Bu çalışmayla öğrenciler, web 2.0 araçlarını kullanarak 4 temel dil becerisini geliştiren çalışmalar yaptılar.  Projemizle eğlenmeye ve öğrenmeye devam ediyoruz.

23-02-202223-02-2022

Yayın: 22.02.2022 - Güncelleme: 23.02.2022 10:49 - Görüntülenme: 2124