Ock

8. sınıf öğrencilerimize yönelik akademik başarıyı yükseltmek amacıyla rehberlik birimimiz Müzeyyen Göçebe ve Müdür Yardımcısı Sevda Günaslan öncülüğünde gönüllü öğretmenlerimiz ile gönüllü öğrencilerimizi buluşturduk.

Ock

Okulumuz Türkçe Öğretmeni Ahmet İlker AKARCA, bakanlığımızın Anadolu Masalları Projesi kapsamında çocuklarımızı Anadolu masallarıyla buluşturmaya devam ediyor.

Ock

Okulumuz ÇEDES KULÜBÜ olarak Danışman Öğretmenimiz Fatma Mortaş ve Müdür Yardımcımız Sevda Günaslan ile Kadirli Gençlik Merkezine gezi düzenledik

Ock

Okulumuz öğretmenlerine ve öğrencilerine Teknofest 2024 ile ilgili bilgilendirme toplantıları gerçekleştirildi.

Ock

Millî Eğitim Bakanlığınca bu yıl ilk kez yarıyıl tatilinden önceki son haftada öğrencilerin keyifli, eğitici ve öğretici bir hafta geçirmeleri amacıyla düzenlenen "dönem sonu faaliyet haftası", öğrencilerin sanatsal, kültürel, sportif ve bilimsel faaliyetlere katılmalarını sağlıyor.

Kas

2022-2023 Eğitim-Öğretim yılında Türkiye, Çek Cumhuriyeti, Romanya, Polonya, Ürdün ve Gürcistan'dan toplamda 9 farklı okulun katılımıyla yürütülen LET'S SHARE OUR SCHOOL /TOWN LIFE isimli e-Twinning projesinde İngilizce Öğretmenlerimizden Elif CONTARLI  Ulusal Kalite Etiketi ile ödüllendirilmiştir.

Kas

Okul Eğitiminde Akreditasyon 2022-1-TRO1-KA121-SCH-000064501 Erasmus + projesi kapsamında, okulumuzda görev yapmakta olan İngilizce Öğretmenlerimizden Elif CONTARLI  İspanya'nın Granada şehrinde bir haftalık eğitim programı sonunda katılım sertifikası almıştır.

Ekm

AB Kod Haftası(Codeweek) etkinliğine okulumuz etkinlik oluşturarak katıldı. Öğrencilerimiz 7-22 Ekim tarihleri arasında çeşitli kodlama etkinlikleri oluşturarak bu etkinliğe katılım sağladılar.

Ekm

2023-2024 Eğitim-Öğretim Yılına Erasmus Days etkinlikleri ile başladık.

Ekm

Okulumuz öğrencisi Salih Eren BAKICI  2023 Bursluluk sınavı sonuçlarına göre 500 tam alarak Türkiye birincisi olmuştur.

Haz

İngilizce öğretmenlerimizden Elif CONTARLI'nın kurucu ortaklığını yaptığı English Time with Web 2.0 Tools projesi Avrupa Kalite Ödülü almaya hak kazanmıştır.

Haz

Teknoloji ve Tasarım dersi öğretmenimiz Nurcan YANALAK'ın önderliğinde okulumuzda yürütülen Find Blue Transform Your School and City with Steam Activities projesi Avrupa Kalite Ödülü almaya hak kazanmıştır.

Haz

Okulumuz İngilizce öğretmenlerinden Elif CONTARLI 'nın öncülüğünde LET'S SHARE OUR SCHOOL /TOWN LIFE isimli e-Twinning projesi kapsamında öğrencilerimizle okulumuzu ve güzel şehrimizi tanıtma imkanı bulduk.

Nis

Okulumuzda yürütülen Find Blue Transform Your School and City with Steam Activities projesi devam ediyor.

Mrt

Öğrencilerimizi İspanya'nın Girona kentindeki öğrencilerle video konferans yöntemiyle buluşturduk.