T.C. Mİllî Eğİtİm BakanlIğI
OSMANİYE / KADİRLİ - Aydınoğlu Tufanbey Ortaokulu

Let's Share Our School/Town Lıfe

Okulumuz İngilizce öğretmenlerinden Elif CONTARLI 'nın öncülüğünde LET'S SHARE OUR SCHOOL /TOWN LIFE isimli e-Twinning projesi kapsamında öğrencilerimizle okulumuzu ve güzel şehrimizi tanıtma imkanı bulduk. 

Çek Cumhuriyeti'nden Pavla Jandova ve Türkiye'den Serpil Coşkun'un kuruculuğunu üstlendiğ iMart ayı itibarıyla başlayan projemizi Antalya, Osmaniye, Erzurum, Amasya olmak üzere ülkemizin 4 farklı şehrinden  katılımcılara ek 1-Romanya, 1-Polonya, 1-Ürdün ve 1-Gürcistan'dan ortaklarımızla yürüttük.  

 Projemizde katılımcı okulların çalışmalarının da olduğu logo anketi sonucunda, okulumuz öğrencilerince hazırlanan logo çalışması projenin logosu olarak seçilmiştir.

12-06-2023

 

 

 

 

 

 

 

 

Proje sürecinde yürüttüğümüz çalışmalarda;

-Okulumuzla başlayıp şehrimize taşıdığımız 'Act of Goodness' (iyilik hareketi) ile  çevremizi güzelleştirmek adına neler yapabileceğimizi fark ettik. 

12-06-2023

 

 

 

 

 

 

 

 

e-safety(elektronik güvenlik) hususunda  öğrencilerimizin teknolojiyi, özellikle de interneti bilinçli kullanmaları doğrultusunda çalışmalar yaptık.

-Yaptığımız çalışmaları okul panosunda sergiledik.

-Katıldığımız çevrimiçi toplantılarda ortak çalışmlar yaptık

12-06-2023                             

 

 

 

 

 

 

 

Proje kazanımları olarak öğrencilerimizin dil öğrenmeye daha istekli olduklarını gözlemledik, farklı kültürleri tanıma fırsatı bulduk.

Paylaş Facebook  Paylaş twitter  Paylaş google  Paylaş linkedin
Yayın: 12.06.2023 - Güncelleme: 12.06.2023 12:39 - Görüntülenme: 138
  Beğen | 0  kişi beğendi