OKULUMDA BİR MASALCI VAR

Okulumuz Türkçe Öğretmeni Ahmet İlker AKARCA, bakanlığımızın Anadolu Masalları Projesi kapsamında çocuklarımızı Anadolu masallarıyla buluşturmaya devam ediyor.

Öğretmenimiz, kendi öğrencilerimizin yanında talep eden okullara da giderek pek çok çocuğun masalların büyüleyici dünyasında kaliteli zaman geçirmelerini sağlıyor. Bunun yanında Kadirli Kent Müzesindeki Masal Odası’nda  da haftanın belli günleri masal anlatan öğretmenimizin bu haftaki konuğu okulumuz 6/E sınıfı öğrencileriydi. Öğrencilerimiz yemek yedikten sonra Kadirli Kent Müzesine giderek öğretmenimizin dilinden masallarını dinleyip gezilerini tamamladı. Öğretmenimiz Ahmet İlker AKARCA ve Müdür Yardımcımız Sevda GÜNARSLAN'a  teşekkür ederiz.

MASALMASALMASALMASALMASALMASALMASALMASALMASALMASAL

Yayın: 18.01.2024 - Güncelleme: 18.01.2024 12:06 - Görüntülenme: 75