Okulumuza e-Twinning Ulusal Kalite Etiketi

2022-2023 Eğitim-Öğretim yılında Türkiye, Çek Cumhuriyeti, Romanya, Polonya, Ürdün ve Gürcistan'dan toplamda 9 farklı okulun katılımıyla yürütülen LET'S SHARE OUR SCHOOL /TOWN LIFE isimli e-Twinning projesinde İngilizce Öğretmenlerimizden Elif CONTARLI  Ulusal Kalite Etiketi ile ödüllendirilmiştir.

Öğretmenimiz duygularını şu sözlerle dile getirdi

"5 Şubat akşamı yatarken, sabah uyanır da okula gideriz heyecanıyla zamanın geçmesini beklerken malesef 6 Şubat 2023 tarihinde Kahramanmaraş merkezli yaşanan depremle geceye açtık gözlerimizi. Yaşadığımız bu elim afet sonrası öğrencilerimizin gözündeki korkuyu ve kederi bir nebze olsun  azaltmak için (geç de olsa) okulda yüz yüze eğitime başladıktan sonra iştirak ettiğimiz bu proje sonunda Ulusal Kalite Etiketi almayı buruk bir sevinçle karşıladım."

13-11-2023

Yayın: 13.11.2023 - Güncelleme: 13.11.2023 13:50 - Görüntülenme: 56